12.11.2012 13:38

Εκλογές για τον "Γεώργιο Βούρο"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου   Λιβαδίων  Χίου «Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ» καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 10:00 π. μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Βούρειου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδίων Χίου ( Νέα πτέρυγα - είσοδος από την οδό Γεωργίου Βούρου παραπλεύρως του παλαιού διδακτηρίου του Σχολείου και της οικίας Ζαχαριάδη). Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το καταστατικό σε 1 ώρα ανεξαρτήτως απαρτίας ή όχι.
 

Θέματα Γενικής Συνέλευσης
 
1)     Εκλογή προεδρείου και Εφορευτικής Επιτροπής.
2)     Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
3)     Απολογισμός οικονομικής διαχείρισης. Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.
4)     Προτάσεις μελών.
5)     Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.
"Για όσους και όσες επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και για την Εξελεγκτική Επιτροπή θα γίνονται αιτήσεις δεκτές την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 από 5-7 μ. μ. στο Γραφείο του Συλλόγου πάνω από το Νηπιαγωγείο Λιβαδίων.
Παρακαλούμε πολύ όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να παραβρεθούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, γιατί ο Σύλλογος επιτελεί μεγάλο και δύσκολο έργο και έχει την ανάγκη όλων. Είναι ένας πόλος τέχνης, πολιτισμού και παράδοσης με τεράστια προσφορά όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και ευρύτερα στο νησί μας.
         Εάν αξιολογείτε θετικά την προσφορά του και ενδιαφέρεστε για τη μελλοντική του πορεία πρέπει να συμμετέχετε όλοι.
Μπορούν να εγγραφούν μέλη του Συλλόγου και όποιοι δεν είναι μέχρι τώρα και να λάβουν μέρος κανονικά στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης", αναφέρει στην ανακοίνωσή του το απερχόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ