17.4.2012 16:56

Έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Χίο

ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ, ΚΑΡΜΑΤΖΗΣ, ΣΟΔΗ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ 27ΧΡΟΝΗ ΕΛΕΝΗ ΤΖΙΑΚΗ

 
Με την συμπερίληψη του ονόματος της 27χρονης Ελένης Τζιάκη, στελέχους της ΟΝΝΕΔ, έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τη Χίο καθώς σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα άλλα τρία ονόματα, του Κ. Μουσουρούλη, της Μαρίας Σόδη και του Στ. Κάρματζη που θεωρούνταν από μέρες δεδομένα.
Ο πονοκέφαλος των πρώτων ημερών για το κόμμα της Συγγρού σχετικά με την επιλογή υποψηφίων σε όλους τους Νομούς, έκλεισε σήμερα το μεσημέρι με τις επιλογές που φέρουν την σφραγίδα του προέδρου του κόμματος Αντ. Σαμαρά.
Ο προεκλογικός αγώνας των υποψήφιων αναμένεται να ξεκινήσει και επίσημα από αύριο (Τετάρτη) ενώ την Πέμπτη θα ανακοινωθεί και το ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙΙ, οι θέσεις δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Οι προγραμματικές θέσεις του κόμματος αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα.
Εν τω μεταξύ τις νησιωτικές περιοχές αναμένεται να επισκεφθεί ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντ. Σαμαράς, χωρίς να έχει ανακοινωθεί αν σε αυτές θα συμπεριλάβει και επίσκεψή του στη Χίο, όπως και στις προηγούμενες εκλογές.
 
Μάχη για το σταυρό
Στο δίδυμο Μουσουρούλη- Κάρματζη πέφτει το βάρος του εκλογικού αγώνα, δεδομένων των συνθηκών που ήδη καταγράφονται, ενώ το θηλυκό δίδυμο Σόδη- Τζιάκη, θα επιδιώξει να αποσπάσει τους δικούς του σταυρούς στη μάχη για την επιδιωκόμενη αυτοδυναμία που επιθυμεί η Ν.Δ.
Ο κύβος... ερρίφθη!  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ