21.2.2012 16:46

«Ειρήνη είναι…»

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ Μ.Κ.Ο. «ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑ»

Ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και θα μείνει μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου και της Αίθουσας Τεχνών Καλλιόπη, επί της οδού Αμάντου 26, στον πρώτο όροφο, πίσω από τη Βιβλιοθήκη ΚΟΡΑΗ, Έκθεση Φωτογραφίας,  με τίτλο «Ειρήνη είναι….».
Στην έκθεση παρουσιάζονται οι 40 φωτογραφίες που διακρίθηκαν, στο Διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας «Ειρήνη Είναι», του έτους 2011, που διοργανώθηκε από τη Μη Κυβερνητική, Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, με την επωνυμία «Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία».
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά και είναι πλέον διεθνής, ενώ για φέτος είχε θέμα: «Ανθρώπινη Πολυμορφία», όπως αυτή εκφράζεται σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.
Ανθρώπινη παρουσία παντού
Σε χώρους εργασίας, διασκέδασης, εκπαίδευσης, δρόμους και γειτονιές, στον αθλητισμό, στο περιβάλλον, οπουδήποτε είναι εμφανής η δύναμη της ανθρώπινης πολυμορφίας μέσα από την ανθρώπινη παρουσία. Οι φωτογραφίες που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό αποτέλεσαν το υλικό της έκθεσης, η οποία εγκαινιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Αθήνα και αυτή τη στιγμή περιοδεύει σε διάφορες ελληνικές πόλεις.
Η έκθεση λειτουργεί κάθε Τετάρτη και Σάββατο 11.00-13.00 και κάθε Πέμπτη-Παρασκευή 11.00-14.00 & 18.00-20.00.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ