13.3.2012 20:57

"Είμαστε αποφασισμένοι μαχητές"

ΣΤΗΝ Β2 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Κ. ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ

Για τις πολιτικές εξελίξεις μίλησε χθες, σε κομματική εκδήλωση της Β2 Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη, όπου παρέστη ως εκπρόσωπος του κόμματος, ο Βουλευτής Ν. Χίου και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ, Κωστής Μουσουρούλης.

Όπως υπογράμμισε, η χώρα βρίσκεται στην τελική ευθεία για τις κρισιμότερες εκλογές των τελευταίων ετών και μόνο με μια ισχυρή αυτοδύναμη Κυβέρνηση με Πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά, θα μπορέσει να ξαναπάρει το δρόμο της ανάκαμψης. Σημείωσε πως η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας διαθέτει τόσο το πολιτικό, όσο και το ιδεολογικό πλεονέκτημα, όντας δύναμη ευθύνης και σταθερότητας, υπενθυμίζοντας τα τραγικά λάθη του ΠΑΣΟΚ τόσο ως αντιπολίτευση, όσο και ως κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια.

Όπως επεσήμανε, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, προέβλεψε και επιβεβαιώθηκε, χωρίς να διστάσει να πάρει μια δύσκολη απόφαση ενάντια στο εύκολο κομματικό συμφέρον, στηρίζοντας την παραμονή της χώρας στο Ευρώ: «Το ζήτημα ως προς όλα τα αρνητικά ενδεχόμενα για τη χώρα μας, δεν είναι ποιος μπορεί να τα καταψηφίσει, αλλά να τα αποτρέψει. Εμείς λέμε αλήθειες στο λαό. Αγωνιούμε για το παρόν. Αγωνιζόμαστε για το μέλλον», σημείωσε και πρόσθεσε: «Η χώρα είναι βαθιά τραυματισμένη, αλλά είναι ζωντανή και ασφαλής. Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι λύσεις για να αποφύγουμε νέα δράματα και όχι λύσεις με δράματα, ούτε κούφια λόγια, ούτε λίγο από όλα». Πρόσθεσε πως «Όσοι από τα δεξιά, αρνούνται την πραγματικότητα και μιλούν για προδοσίες, σπεύδουν να ερεθίσουν το θυμικό του κόσμου, ώστε να κερδοσκοπήσουν εκλογικά. Όσοι αρνούνται την πραγματικότητα από τα αριστερά, μετέρχονται τα ίδια και χειρότερα μέσα. Προσπαθούν να υπνωτίσουν τον κόσμο ώστε να επιβεβαιώσουν τις ολοκληρωτικές κοσμοαντιλήψεις τους. Καταγγέλλουν, ενισχύουν την εμπάθεια και εκμεταλλεύονται την αγανάκτηση, αλλά αδυνατούν να προσφέρουν λύση. Προπαγανδίζοντας υπέρ του δανεικά και αγύριστα, πρότειναν η χώρα να απασφαλίσει με τσαμπουκά και ό,τι θέλει ας γίνει, ασχέτως αν αυτό θα γυρνούσε εναντίον των Ελλήνων».

Ο Βουλευτής συνέστησε στα στελέχη της παράταξης να δώσουν τον αγώνα τους με ομοψυχία, για να κερδίσουν με σοβαρότητα και επιχειρήματα την εμπιστοσύνη όλων των πολιτών. Σκοπός είναι η Ελλάδα της Ευρώπης, της δικαιοσύνης, της προόδου, όπως τόνισε: «Είμαστε αποφασισμένοι μαχητές», σημείωσε «και θα κερδίσουμε τον αγώνα!»
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ