25.6.2012 17:40

Είδε παράταση, μύρισε ένταξη

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Π. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ

Να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία παράτασης μέχρι το Σεπτέμβριο για την υποβολή των προτάσεων για τα έργα που θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ έτσι ώστε να υποβληθεί η πρόταση για  ένταξη του έργου του Νέου Λιμένα Χίου ζητά από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, ο Πολύδωρος Λαμπρινούδης
Ο δήμαρχος Χίου για το αίτημά του προς τον Νάσο Γιακαλή, ενημερώνει με επιστολή του τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Κώστα Γανιάρη το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο νομό Κώστα Τριαντάφυλλο και τον υπουργό Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη και το Επιμελητήριο Χίου και ζητά το συντονισμό της δράσης τους προς αυτήν την κατεύθυνση.
Μεταξύ άλλων στην επιστολή αναφέρεται: «Σε αυτή την τροποποίηση, εκτός από τη μείωση της δημόσιας δαπάνης, αποφασίστηκε η παράταση των κύκλων υποβολής προτάσεων σε δύο κύκλους αξιολόγησης και με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων την 04.09.2012.
Με αφορμή αυτή την τροποποίηση, αλλά και με δεδομένη τη δυνατότητα που θα έχουμε σε μικρό χρονικό διάστημα να υποβάλλουμε πρόταση για νέο λιμένα, παρακαλούμε από κοινού – αν το κρίνετε – να προωθήσουμε τις όποιες διαδικασίες απαιτούνται, για να καταστεί δυνατή η ένταξη του έργου.
Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον σας, για την κατασκευή του νέου λιμένα και την ύπαρξη ώριμης  μελέτης, παρακαλούμε για τις ενέργειες σας, προκειμένου να υποβληθεί σχετική πρόταση».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ