31.3.2015 10:10

«Εχθροί εξ Αίματος» στο Ομήρειο

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΡΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ

Δυο ακόμη παραστάσεις θα δοθούν από το Δη.Πε.Θε. Βορείου Αιγαίου αύριο Τετάρτη και το Σάββατο 4η Απριλίου στις 20:30, πρόκειται να δοθούν δύο ακόμη παραστάσεις της θεατρικής κωμωδίας «Εχθροί εξ Αίματος» του Αρκά. Η γνωστή και καυστική πένα του γνωστού έλληνα κομίστα, απασχολείται στο έργο με την κυριαρχία της απειλής, της προδοσίας, της θέσεως ισχύος & του φόβου του θανάτου, παραπέμποντας συνάμα στα καίρια ζητήματα που «κακατρώγουν» τη σύνθεση ενός αρμονικού & δημοκρατικού -λειτουργικά- κοινωνικού συνόλου, από την αρχή ύπαρξης της ζωής του ανθρώπου.

Πρωταγωνιστές της ανελέητης -κωμικά αλλά τραγικά- διαμάχης, είναι το λεπτό, το παχύ έντερο και το δεξί νεφρό, ενός οργανισμού, που έχει καταρρεύσει από τις καταχρήσεις.

Συγγραφέας:Αρκάς - Σκηνοθεσία: Μανώλης Σορμαϊνης – Ερμηνεύουν: Θοδωρής Προκοπίου, Γιώργος Παυλιδάκης, Ευθύμης Μπαλαγιάννης

Είσοδος 8e (οικονομικό 5e). Η είσοδος για τα ΑΜΕΑ είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: 22710 43556 – Email: grammateia@dipetheba.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ