1.7.2016 11:25

Έφυγε ακόμη ένας

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΙΜΟΥ ΠΑΛΤΣΑΝΙΤΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 Την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικούς και προσωπικούς λόγους ανακοίνωσε πριν από λίγο με δημόσια επιστολή του ο Ολυμπιονίκης με Αναπηρία Σίμος Παλτσανιτίδης.

Η επιστολή

Μέσα από αυτήν την επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι για καθαρά, πολιτικούς και προσωπικούς λόγους , αποφάσισα να αποχωρήσω από την νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χίου καθώς και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, από μέλος της γραμματείας αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της γραμματείας ΑΜΕΑ ΣΥΡΙΖΑ.

Η απόφασή μου να βοηθήσω για ένα καλύτερο μέλλον των Ελλήνων και της Ελλάδας που από τον Οκτώβριο του 2011 θεώρησα ότι εκφράζονται μέσα από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ με όσα είχε δεσμευτεί με τις εξαγγελίες και το πρόγραμμα που όλοι γνωρίζουμε τον Σεπτέμβριο του 2014 στην έκθεση της Θεσσαλονίκης , και στις εκλογές του Γενάρη του 2015.

Όμως μετά το δημοψήφισμα που το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ , καθώς και με όσα έγιναν με την φορολογία των ελληνικών και μόνο προϊόντων με τα ισοδύναμα για την ιδιωτική εκπαίδευση , με τις τοποθετήσεις κομματικών στελεχών σε θέσεις  χωρίς καν να έχουν τα τυπικά προσόντα με δηλώσεις υπουργών που είναι απαράδεκτες, με έναν πρωθυπουργό που πέρασε ένα πολυνομοσχέδιο με τις ευλογίες της Ε,Ε και με φορολογικό και ασφαλιστικό, με ΕΝΦΙΑ που θα συνεχίζεται,  με τους νέους να φεύγουν εκτός Ελλάδας για ένα καλύτερο μέλλον, με τους λάθος  χειρισμούς στο μεταναστευτικό που στοχευμένα δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, με το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της δημόσιας περιουσίας και της εθνικής κυριαρχίας και μπορώ να γράφω σελίδες, όχι σαν τις 7.500 που τους  έδωσαν από την Ε.Ε. οι θεσμοί χωρίς καν να σας ρωτήσουν  και ψήφισαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , και βάζοντας χέρι σε επιδόματα αναπηρίας και συντάξεις αναπηρίας , των  συνταξιούχων κόβοντας το ΕΚΑΣ , αντί να τα διπλασιάσει για τις ευπαθείς ομάδες προστατεύοντάς τους,  ως κράτος πρόνοιας και μην μπορώντας να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ για την φοροδιαφυγή και την διακίνηση λαθραίων καυσίμων ,τσιγάρων , τζόγου ,ελεγκτικούς μηχανισμούς που δεν λειτουργούν  τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ των μεγαλοεπιχειρηματιών που δεν τους αγγίζουν,

 ΓΙΑ ΟΛΑ τα παραπάνω που δεν είναι σε ότι εγώ πιστεύω πολιτικά ιδεολογικά, που  δεν έχουν σχέση με αριστερή πολιτική,  αποφάσισα να αποχωρήσω και να σας ευχηθώ να συναντηθούμε ξανά σε αγώνες που θα έχουν πρωταγωνιστή την ΑΝΘΡΩΠΙΑ,  τον άνθρωπο. την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού, την Αξιοπρέπεια , την Αξιοκρατία.

Εκεί θα με βρείτε συνοδοιπόρο σας ,

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ