30.3.2012 9:01

Έφοδος στη βίλα Χανδρή στη Μύκονο για πολεοδομικές παραβάσεις

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ PROTOTHEMA.GR

Βροχή πέφτουν οι καταγγελίες στη Μύκονο για την ανέγερση αυθαίρετων οικοδομών, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα protothema.gr. 
Στο ρεπορτάζ που φιλοξενήθηκε αναφέρεται χαρακτηριστικά:
 
«Η ανικανότητα του νεοσύστατου τμήματος της πολεοδομίας του νησιού να ελέγξει το φαινόμενο της αυθαίρετης δόμησης, που εξελίσσεται πλέον σε επιδημία, σε συνδυασμό με τα αδηφάγα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων της περιοχής, έχουν ως αποτέλεσμα να μετατρέψουν τη Μύκονο σε ένα απέραντο και παράνομο εργοτάξιο!
Tο protothema.gr φέρνει στο φως μια ακόμα καταγγελία, η οποία αφορά το πρόσωπο της κ. Ευγενίας Χανδρή, μέλος της γνωστής οικογένειας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, η οποία κατασκευάζει βίλα στη περιοχή Μπλιντρί Μυκόνου με αρ. αδείας 320/22-12-2011.
Σύμφωνα με το έγγραφο- αίτημα που υπογράφει ο διοικητής του Α.Τ Μυκόνου κ. Νικόλας Λαγογιάννης και αποστέλλει προς το Δήμο Μυκόνου, το τμήμα Πολεοδομίας, κοινοποιώντας το παράλληλα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, άνδρες του αστυνομικού τμήματος επιχείρησαν, έπειτα από καταγγελία, να διενεργήσουν αυτοψία στο οικόπεδο της κυρίας Χανδρή, ερευνώντας για πολεοδομικές αυθαιρεσίες σε οικοδομικές εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Όπως σημειώνεται, «δεν κατέστη δυνατός ο έλεγχος των εν λόγω οικοδομικών εργασιών, λόγω αδύνατης πρόσβασης εντός του οικοπέδου, προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν υπέρβαση». Η Αστυνομία ζητάει τώρα την διενέργεια αυτοψίας από τους υπαλλήλους της Πολεοδομίας.
Το protothema.gr επικοινώνησε με την κ. Ευγενία Χανδρή, η οποία παραδέχτηκε ότι υπήρχαν πολεοδομικές παραβάσεις αλλά πως αυτές αφορούσαν το οίκημα που προϋπήρχε στο οικόπεδο που είχε αγοράσει.
«Έχω δηλώσει τις παραβάσεις που υπήρχαν στο προηγούμενο οίκημα και τώρα αυτές βρίσκονται στο στάδιο της τακτοποίησης», δήλωσε η κ. Ευγενία Χανδρή. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ