28.8.2014 17:45

«Εφαρμογή τουριστικής νομοθεσίας και πάταξη παρεμπορίου»

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ

Ημίωρη συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια είχε σήμερα ο νέος Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο Υπουργός ευχήθηκε στον κ. Βουρνού κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και αναφερόμενος στο περιεχόμενο της συνάντησης του δήλωσε:

«Είχα σήμερα την ευκαιρία να ακούσω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις απόψεις και τις προτάσεις του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Χίου για ζητήματα που σχετίζονται με θέματα ασφαλείας στο νησί. Γνωρίζουμε όλοι ότι τα προβλήματα, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, στις τουριστικές περιοχές είναι ιδιαίτερα. Ακριβώς για αυτό η Ελληνική Αστυνομία ακολουθεί συγκεκριμένο σχεδιασμό με στοχευμένες δράσεις, όπως για παράδειγμα είναι τα κοινά συνεργεία ελέγχων για την εφαρμογή της τουριστικής νομοθεσίας και την πάταξη του παρεμπορίου. Πίστευα και πιστεύω ότι η αποτελεσματικότερη παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας συναρτάται και από την καλή συνεργασία με το σύνολο των τοπικών κοινωνιών και ειδικά τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ