8.3.2012 18:04

Εδώ φτάσαμε....

ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ

 
Το μαύρο χάλι της ακτοπλοϊας και την επιστροφή της Χίου σε συνθήκες του 1980 αναδεικνύει το ημερήσιο πρόγραμμα των δρομολογίων της ΝΕΛ και της H.S.W.
Τις τελευταίες ημέρες είναι δεδομένο ότι έχουμε φτάσει σε σημείο να μην γνωρίζουμε αν υπάρχει πλέον πλοίο για την σύνδεση με τον Πειραιά και τη Μυτιλήνη, αφού οι εταιρίες τροποποιούν τα δρομολόγια κάθε λίγο και λιγάκι, αποπροσανατολίζοντας τους πάντες.
Και ναι μεν παρακάτω μπορεί να εμφανίζεται πρόγραμμα, κανείς όμως δεν είναι σίγουρος υπό τις σημερινές συνθήκες ότι ισχύει κιόλας, αν συνυπολογίσουμε ότι χωρίς καμία προηγούμενη ανακοίνωση παρά μόνο μέσω πρακτορείων, τα δρομολόγια μπορεί και πάλι να αλλάξουν. 
 
Τα δρομολόγια
ΧΙΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ :
Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή η ΝΕΛ εκτελεί δρομολόγιο από Χίο για Πειραιά στις 22.00 με το «Μυτιλήνη». Η H.S.W. από την άλλη εκτελεί το ίδιο δρομολόγιο κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 23.10 με το «Νήσος Χίος». Πλοίο το Σάββατο δεν υπάρχει. 
ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΧΙΟΣ
Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή από Πειραιά αναχωρεί στις 19.00 το «Μυτιλήνη» ενώ Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, αναχωρεί το «Νήσος Χίος» στις 21.00 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ