7.5.2014 13:35

Έβγαλε λαβράκι

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΝΗΡΕΑ Α.Ε."

Τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών και τα επιμέρους ζητήματα που οι επιχειρήσεις αυτού του μεγέθους καλούνται να αντιμετωπίσουν και σχετίζονται, κυρίως, με τα υψηλά επιτόκια δανεισμού και έχουν άμεση συνέπεια στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων αυτών, συζήτησε ο Κ. Τριαντάφυλλος με τους Α. Μπελλέ και Ν. Χαβιάρα, πρόεδρο και αντιπρόεδρο του "Νηρέα  Α.Ε." κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας

Μετά την επίσκεψη ο βουλευτής Χίου, δήλωσε: «Τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο της ιχθυοκαλλιέργειας, εξαιτίας των εγχώριων τραπεζικών προβλημάτων, απαιτούν άμεσες κυβερνητικές πρωτοβουλίες. Πρωτοβουλίες που θα παρέχουν ένα ασφαλές οικονομικό περιβάλλον περαιτέρω ανάπτυξής τους και διατήρησης της ανταγωνιστικότητάς τους. Αυτές οι πρωτοβουλίες έχουν καθυστερήσει. Οι δυνατότητες αυτού του κλάδου είναι πολύ μεγάλες. Για αυτό, ένα συνεκτικό πρόγραμμα υποστήριξης και ανάπτυξης του κλάδου, με κύριο ζήτημα την ενίσχυση και σταθεροποίηση της ρευστότητας, δεν είναι μόνο κρίσιμο για τον επιχειρηματικό κόσμο που δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Είναι απαραίτητο για τους εργαζόμενους, για τις οικογένειες τους, για τη διατήρηση και την αύξηση των θέσεων εργασίας».
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ