22.2.2013 10:52

Δυο μέρες... συνεδρίαση

Υψηλή... πολιτική παρήγαγε το Περιφερειακό Σύμβουλιο σε πρόσφατη συνεδρίαση του και ασχολούμενο με θέματα μακράν των αναπτυξιακών ζητημάτων.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια ενημερώνει για τα παρακάτω:

«Στην πρόσφατη συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου έλαβε αποφάσεις, μεταξύ άλλων, και για τα ακόλουθα θέματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Χίο:
• Ενέκρινε τη δωρεά οπτικοακουστικού υλικού και εξοπλισμού (Ηλ. Υπολογιστής, βιντεοπροβολέας, πίνακες εκθέσεων) από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου προς την Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Χίου «Κοραής» για την υποστήριξη του εκπαιδευτικού της έργου.
• Ενέκρινε την ανάθεση μελέτης για τη σύσταση Αναπτυξιακής Εταιρείας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Χίο.
• Ενέκρινε την διεξαγωγή «Διεθνούς Χειρουργικού Ογκολογικού Συνεδρίου» το φθινόπωρο του 2013 στη Χίο υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
• Σε συνέχεια παλαιότερης απόφασης (Νοέμβριος 2012) το Περιφερειακό Συμβούλιο εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του για τη συνεχιζόμενη τιμολογιακή πολιτική των αεροπορικών εταιρειών στην Περιφέρεια μας, η οποία έχει ως συνέπεια την υποβάθμιση των συγκοινωνιών. Εξουσιοδότησε τον Περιφερειάρχη να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς των νησιών».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ