Κάθε παράσταση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη είναι μοναδική. Κάθε συνάντησή της με το κοινό είναι γεμάτη δυνατές στιγμές. Είναι αυτό που όταν το ζεις νομίζεις πως σου συμβαίνει μόνο για μια φορά, για τότε που το ζεις. Το μόνο σίγουρο είναι όμως πως θέλεις να το ξαναζήσεις.
Όσοι λοιπόν θέλετε να ξαναζήσετε άλλη μια βραδιά με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, δεν έχετε παρά να βρεθείτε στις 20 Μαρτίου στο Caravel όπου θα έρθει η γνωστή καλλιτέχνης από την διοργανώτρια εταιρεία CLEVER OFFERS με ένα υψηλής αισθητικής, συγκίνησης και δυναμικής πρόγραμμα.
Δε χρειάζονται συστάσεις για την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Εδώ και χρόνια μας ταξιδεύει, όπως πολύ καλά γνωρίζει, στη συγκίνηση των μεγάλων της τραγουδιών, στα λόγια κορυφαίων στιχουργών και ποιητών, σε τραγούδια με ρυθμό και κέφι. Εδώ και χρόνια ξέρει πώς να κάνει την παράδοση σημερινή και μας προτείνει νέους ήχους. Μας θυμίζει ρεμπέτικα από τη μια και από την άλλη «τζαζάρει» με την ίδια πίστη, πότε σε ανοιχτά θέατρα και πότε σε κλειστούς χώρους, πάντα με μια ομάδα σπουδαίων μουσικών. Μαζί της επί σκηνής οι Αλέξανδρος-Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα κι ενορχηστρώσεις), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, μαντολίνο, μπουζούκι, λαούτο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πλήκτρα), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο και κλασσική κιθάρα), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο).
Επιμέλεια παραγωγής: Λήδα Ρουμάνη
Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας
Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο
Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News