13.9.2016 13:58

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση «Tour Natour»

Στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ανάπτυξη ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, βασισμένων στα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά γνωρίσματα των νησιών, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά με περίπτερο στη διεθνή έκθεση “Tour Natour”, που πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Η έκθεση προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες, όχι μόνο από τη συγκεκριμένη περιοχή της Γερμανίας, αλλά και από τις γύρω χώρες (Βέλγιο, Ολλανδία), καθώς προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και υπηρεσίες εναλλακτικού τουρισμού, με τη συμμετοχή σημαντικών εκθετών από αυτό το χώρο.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και να  πάρουν ιδέες και προτάσεις για πεζοπορία, hiking, trekking, ποδηλασία, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, αγροτουρισμό και άλλες δραστηριότητες.

Αρκετοί επαγγελματίες από τα νησιά της Περιφέρειας που δραστηριοποιούνται σε ειδικά τουριστικά προϊόντα, συμμετείχαν στην έκθεση ενημερώνοντας το κοινό, αλλά και πραγματοποιώντας ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές συναντήσεις, καθώς η ζήτηση για οργανωμένες τουριστικές δραστηριότητες εμπειρίας είναι διαρκώς ανερχόμενη στη Γερμανία και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, διερευνά σύμφωνα τη δυνατότητα συμμετοχής της και σε άλλες ειδικές θεματικές εκθέσεις, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ