Ειδήσεις

19/11/12 14:11

τελ. ενημ.: 19/11/12 14:11

Δρίτσας εγκαλεί Μουσουρούλη

ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ;

Τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κ. Μουσουρούλη, εγκαλεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσας γιατί ενώ διαβεβαίωνε σε συνέντευξη του ότι οι διοικητικοί υπάλληλοι του υπουργείου του δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από την εφεδρεία, μόλις μια μέρα μετά οι υπηρεσίες του δήλωναν στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ότι δώδεκα υπάλληλοι εμπίπτουν στο καθεστώς της διαθεσιμότητας.
«Όταν ακόμα και οι πιο κατηγορηματικές και δεσμευτικές διαβεβαιώσεις ενός Υπουργού αποδεικνύονται τόσο αναξιόπιστες, αυτό σημαίνει, ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση, παρά μόνο αδιαφανή κέντρα εξουσίας. Ο κύριος Μουσουρούλης, ενώ μόλις την Πέμπτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο απολύσεων δήλωνε ότι «στο Υπουργείο το πολιτικό προσωπικό δεν έχει να φοβάται τίποτα», το Σάββατο οι υπηρεσίες του Υπουργείου του δήλωσαν στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ότι δώδεκα υπάλληλοι εμπίπτουν στο καθεστώς της διαθεσιμότητας.
Καλούμε τον κύριο Υπουργό, να τηρήσει τη δέσμευσή του και να σταματήσει κάθε διαδικασία προετοιμασίας απολύσεων. Το Υπουργείο έχει ανάγκη τους εργαζόμενους και η κοινωνία δεν αντέχει άλλους ανέργους», δήλωσε ο κ. Δρίτσας.  

Σχόλια άρθρου: 0