1.6.2012 9:51

«Δώσε άδεια γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα»

Η Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΤΟΥ ΑΚΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΨΙΑΣ

 
Ο Κ. Γανιάρης γενικά είναι ήπιων τόνων και σπάνια κανείς τον βλέπει να βγαίνει εκτός ορίων.  Ο Κ. Μπέλλας και η Δ/νση Δασών κατάφεραν πάντως να τον κάνουν έξω φρενών, όταν διαπιστώθηκε ότι για την καθυστέρηση της εγκατάστασης του εργοταξίου της εταιρίας «ΑΚΤΩΡ» που έχει αναλάβει την ανέγερση του Μουσείου Μαστίχας στο Πυργί, ευθύνεται η παραπάνω Διεύθυνση και ο προϊστάμενος της.
 
Ακόμη να απαντήσουν
Η εταιρία «ΑΚΤΩΡ» μετέφερε τα μηχανήματά της στο Πυργί και συγκεκριμένα στην περιοχή όπου προβλέπεται να ανεγερθεί το Μουσείο. Ωστόσο η απόσταση του κεντρικού δρόμου από το εργοτάξιο προϋπόθετε να διανοιχθεί και να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χωματόδρομος που οδηγεί στο χώρο ανέγερσης έτσι ώστε να μπορούν τα μηχανήματα να κινηθούν σε αυτόν. Η εταιρία κατέθεσε σχετικό αίτημα πριν από 4 ημέρες, δεσμευόμενη όχι μόνο να προβεί με δικά της έξοδα στις εργασίες αλλά ο δρόμος να γίνει ομαλός μια και καλή, για όσους θα θέλουν μελλοντικά να επισκεφθούν το Μουσείο.  Αν και το αίτημα κατατέθηκε, η Δ/νση Δασών δεν απάντησε ούτε σε μια ημέρα, ούτε σε δύο, ούτε και χθες με αποτέλεσμα το εργοτάξιο αν περιμένει την... αυτοψία της Δ/νσης Δασών που ακόμη δεν έχει γινει.
 
«Απαράδεκτο»
Η καθυστέρηση έκανε έξαλλο τον αντιπεριφερειάρχη. «Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε 4 μέρες να γίνει μια αυτοψία και να δίνονται απαντήσεις του τύπου, όταν βρούμε χρόνο θα το κάνουμε. Τα μηχανήματα περιμένουν, δώσαμε αγώνα για να γίνει το έργο και κανείς, πόσο μάλλον ο κ. Μπέλλας δεν έχει το δικαίωμα να καθυστερεί τις εργασίες. Εγώ αναμένω άμεσα να λυθεί το θέμα. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπλέξουμε και εγώ θα αναζητήσω ευθύνες. Επιτέλους! Πως είναι δυνατόν μια υπηρεσία να μην έχει την ευελιξία να λειτουργήσει με βάση τις αναγκαιότητες», τονίζει στον «π», ευελπιστώντας ότι άμεσα η Δ/νση Δασών θα κάνει την αυτοψία για να ξεκινήσουν οι εργασίες. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ