9.3.2012 11:46

Δωρεάν χειρουργική και νευροχειρουργική Εξετάση από την "ΕΛΕΥΘΩ"

Δωρεάν νευροχειρουργική και χειρουργική κλινική εκτίμηση, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, σε πάσχοντες συντοπίτες μας, προσφέρει η Μικτή Κλινική «ΕΛΕΥΘΩ» στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Μεταξύ άλλων οι εξετάσεις αφορούν σε πάσχοντες από Αυχενικό Σύνδρομο, Όσφυαλγία, Όγκους Εγκεφαλου και Σπονδυλικής Στήλης, Κατάγματα σπονδυλικής στήλης, Υδροκεφαλία, Δυστονίες, Ίδιοπαθη ενδοκράνια υπέρταση, Φαρμακοανθεκτικές επιληπτικές κρίσεις και άλλες Νευροχειρουργικές παθήσεις.
Οι χειρουργικές παθήσεις αφορούν στους πάσχοντες από Καλοήθεις και Κακοήθεις παθησεις πεπτικού, πάθησεις Ορθοπρωκτικού σωλήνα (αιμορροίδες, ραγάδες περιεδρικά συρίγγια ), παθήσεις Θυρεοειδούς, και κήλες παντώς τύπου, .
          Ως πρώτη ημερομηνιά εξέτασης ορίζεται η Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012  κατά την οποία, ομάδα από νευροχειρουργό και γενικό χειρούργο θα επισκεφθούν τη Χίο, στις εγκαταστάσεις της κλινικής.
                   Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο των ραντεβού στα  Τηλέφωνα:  22710-29777& 29888.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ