11.10.2013 12:05

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ δεν είναι φέουδο κανενός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Διαφάνεια και σωστή διαχείριση στο ΔΗΠΕΘΕ απαιτεί η Λαϊκή Συσπείρωση, θεωρώντας πως μόνο έτσι μπορεί να επιβιώσει το ίδιο και να επιτελέσει τον σκοπό για τον οποίο συστάθηκε εξ αρχής.
Σε ανακοίνωση της με αφορμή τη ρήξη μεταξύ του Καλλιτεχνικού διευθυντή, Γιάννη Ζαφείρη και του προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Θ. Τσατσαρώνη, μεταξύ άλλων, αναφέρει:
«Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε κοινωνοί ως Λαϊκή Συσπείρωση επιστολών και εξωδίκων του Καλλιτεχνικού Δ/ντη , που δικαιώνουν την κριτική της ΛΑΣ κατά το παρελθόν αλλά και αφήνουν τεράστια ερωτηματικά για το πώς ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία του ΔΣ με κάλυψη του Δημάρχου διαχειρίζονται την όλη κατάσταση τόσο την οικονομική , αλλά και την καλλιτεχνική στο μέρος που αφορά στη στήριξη του κάθε προγραμματισμού.
Γίνεται φανερό ότι το ΔΗΠΕΘΕ, με προσωπική ευθύνη του δημάρχου που επιλέγει πρόσωπα,  είναι φέουδο  του προέδρου του και των επιλογών του με επιπτώσεις σε όλους τους εργαζόμενους που παραμένουν απλήρωτοι και σε μια μηδαμινή καλλιτεχνική παραγωγή αφού οι πρώην φίλοι έγιναν άσπονδοι εχθροί.
Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και να ακολουθήσουν οι παραιτήσεις όλων και η κλήση ελεγκτών της δημόσιας διοίκησης.
Αυταπάτες δεν έχουμε απέναντι σε μια δημοτική αρχή στυλοβάτη του συστήματος και υπέρμαχο της λογικής να διατηρεί έμμισθη αυλή, αλλά σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να γίνει και κάτι άλλο».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ