6.2.2014 9:23

«Δήμαρχε, κόψε τον ομφάλιο λώρο με τον Μήτσουρα»

Καταπέλτης η Λαϊκή Συσπείρωση

Ως ηθικούς αυτουργούς για τον αέρα που έχει πάρει ο εκπρόσωπος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ακμή» κατηγορεί τη δημοτική αρχή και το δήμαρχο προσωπικά η Λαϊκή Συσπείρωση, μετά το κρεσέντο απειλών που έχει εξαπολύσει ο κ. Β. Μήτσουρας μέσα από την ιστοσελίδα
«chiospress» εναντίον όσων ζήτησαν από το Δήμο να επανεξετάσει τις αποφάσεις για τις συμβάσεις με την «Ακμή», αιρετούς, συνδικαλιστές και Μέσα.

Εδώ και λίγες μέρες η συγκεκριμένη ιστοσελίδα προσφέρει αποκλειστική ενημέρωση για τις κινήσεις της «Ακμής» σε νομικό επίπεδο, αναφέροντας σε αναρτήσεις της ότι έχει καταθέσει μηνυτήριες αναφορές και ακολουθούν αγωγές για συνδικαλιστές και συγκεκριμένο Μέσο Ενημέρωσης.

Σε καυστική της ανακοίνωση η Λαϊκή Συσπείρωση θέτει το δήμαρχο προσωπικά και τους δημοτικούς του συμβούλους προ των ευθυνών τους, ζητώντας να κόψουν τον ομφάλιο λώρο που συνδέει το Δήμο με τον κ. Μήτσουρα. Αναλυτικά στην ανακοίνωση της η ΛΑ.Σ. αναφέρει:  

«Στην ενημερωτική ιστοσελίδα του “ChiosPress”, προσφάτως, έγινε απειλητική ανάρτηση από τον ιδιοκτήτη της και εκπρόσωπο της ΚΟΙΝΣΕΠ « Ακμής», περί μηνύσεων και σε παρατάξεις, που αντιτάχθηκαν στις σκανδαλώδεις από πολιτικής, ηθικής και οικονομικής σκοπιάς προγραμματικές συμβάσεις , που επεχείρησε να υπογράψει η δημοτική αρχή και νομικά της πρόσωπα με την επιχείρηση της οποίας ο ίδιος προΐσταται.

Επειδή  μόνο η «Λαϊκή Συσπείρωση» ήταν η παράταξη  που μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο από την πρώτη στιγμή στηλίτευσε και ύψωσε το ανάστημά της σ’ αυτές τις προγραμματικές συμβάσεις, που κατά τη γνώμη μας ζημιώνουν το Δήμο, συμβάσεις άμεσης ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών του  και εργαλεία εξαγοράς συνειδήσεων εργαζομένων και καταπάτησης των εναπομεινάντων δικαιωμάτων τους, πληροφορούμε τον εν λόγω κύριο ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι, ο επικεφαλής της και τα στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν εκβιάζονται, δεν εξαγοράζονται και δεν τον φοβούνται.

Έρχονται από πολύ μακριά και πάνε πολύ μακριά για να φοβηθούν αυτούς  που υμνούν την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής μέσα στις ιστοσελίδες τους, αυτούς που νομίζουν ότι θα τους αφήσουμε στην πλάτη του Χιώτικου λαού και με όχημα το Δήμο να παίξουν τα επιχειρηματικά και πολιτικά τους παιχνίδια.

Υπόλογος  όμως σε μια τέτοια εξέλιξη μηνύσεων εναντίον της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν είναι μόνον ο ιδιοκτήτης της «Ακμής», που λειτουργεί ως εκτελεστικό όργανο. Βαριές ευθύνες και ηθική αυτουργία θα έχει και η δημοτική αρχή, ο ίδιος δήμαρχος, οι πρόεδροι της ΔΗΚΕΧ και των άλλων νομικών προσώπων , γιατί συναγελάζονται,  άνοιξαν την πόρτα  και την όρεξη σε πρόσωπα,  που με περίσσιο  θράσος τολμούν να ποινικοποιούν την πολιτική και συνδικαλιστική δράση, επειδή δεν πέρασαν τα σχέδιά τους.

Τους καλούμε ΤΩΡΑ να πάρουν θέση, να κόψουν τον ομφάλιο λώρο ΑΜΕΣΑ με το συγκεκριμένο πρόσωπο,  αναλαμβάνοντας  τις ευθύνες τους. Όσο για την επιχείρηση φίμωσης της Λαϊκής Συσπείρωσης πληροφορούμε τους πάντες,  ότι θα μάθουν πολύ γρήγορα πως: Σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει.»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ