27.5.2015 12:47

Δικτυώνονται με επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού

Με δικό της περίπτερο στο διεθνές φόρουμ «Posidonia 2015» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το διήμερο 26 και 27 Μαίου συμμετείχε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Το Φόρουμ, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 800 εκπρόσωποι εταιριών που δραστηριοποιούνται στο θαλάσσιο τουρισμό, επαγγελματικών ενώσεων, προορισμών, λιμανιών και μαρινών, είχε στόχο να προσφέρει ευκαιρίες για δικτύωση αλλά και ενημέρωση των εμπλεκόμενων για τις εξελίξεις στους κλάδους της κρουαζιέρας και του Yachting στην Ελλάδα.

Στην έκθεση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, αρμόδιος για θέματα Τουρισμού Νίκος Κατρακάζος, καθώς και εκπρόσωποι Δήμων, φορέων του Τουρισμού και επιχειρήσεων από τα νησιά.

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας καθώς και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ  Γιώργος Ανωμερίτης.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν επαφές με εταιρίες κρουαζιέρας και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, με στόχο να ενδυναμωθεί  περαιτέρω η ανοδική πορεία των νησιών του Βορείου Αιγαίου στο σημαντικό αυτό κλάδο του ελληνικού τουρισμού.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ