11.9.2012 17:58

Δικαιώνει κάθε διαμαρτυρία (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΟΛΙΓΟΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Με πόσο κουράγιο να οπλιστεί κανείς για να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Χίου;

Κι αν είχαμε μαζέψει πριν πάμε το χάσαμε στην πορεία, όταν πλέον μετά από 1.45 λεπτά ακατάπαυστων και ατερμόνων αναφορών που δεν είχαν ουσιαστική βάση συζήτησης, σηκωθήκαμε και φύγαμε, προσπαθώντας να περισώσουμε ότι λογικό μπορεί να ακούστηκε κατά τη διάρκεια της κουβέντας.

Η ρήση του γέρου Καραμανλή «αν θες να μην προχωρήσει κάτι, δώσε το σε μια επιτροπή», στην περίπτωσή μας βρίσκει απόλυτη εφαρμογή. Φυσικά η κατρακύλα δεν τους περιλαμβάνει όλους. Υπάρχουν και μέλη που προσπαθούν να βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση, έστω κι αν μοιάζουν με οάσεις στην απόλυτη Σαχάρα. 

 

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ