20.11.2012 10:24

Διεκδικεί τις 800.000 ευρώ με τις υπεύθυνες δηλώσεις στο χέρι

Σε επικύρωση όσων ανάφερε η Περιφερειακή Ενότητα Χίου για την προφορική συμφωνία στην οποία έχει επέλθει με τους ιδιοκτήτες των εκτάσεων που πρέπει να απαλλοτριωθούν για να διαμορφωθεί η χερσαία ζώνη του λιμένα Μεστών, ο αντιπεριφερειάρχης, Κ. Γανιάρης, έστειλε στη Δ/νση Λιμενικών Έργων και Αεροδρομίων  5 υπεύθυνες δηλώσεις.
Βάση αυτών φαίνεται ότι οι κ. Μαρ. Μουστρίδη, Ευγ. Μουστρίδη, Αργ. Αργυρούδης, Στυλ. Λυμπουσάκη και Ιωάννα Φραδελάκη δηλώνουν ότι επιθυμούν τη διατήρηση της εν λόγω απαλλοτρίωσης, καθώς και να  τους καταβληθούν οι σχετικές αποζημιώσεις.
«Δεδομένου λοιπόν  ότι  η ολοκλήρωση και  εξασφάλιση της λειτουργικότητας του λιμένα Μεστών αποτελεί το μείζων, ώστε να μην χαθούν πολλοί και πολύτιμοι Εθνικοί Πόροι, σας παρακαλούμε να επιτείνετε – επιταχύνετε  τις ενέργειές σας και το ταχύτερο να μας μεταβιβάσετε το αναγκαίο ποσό των 800.000,00€, ώστε  κατόπι εμείς  άμεσα να εισηγηθούμε στο   Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου την αποδοχή των παραπάνω σχετικών αιτημάτων», ζητά ο κ. Γανιάρης.

 

Preferences

 

Preferences

 

 

Preferences

 

Preferences

 

Preferences

§

1

2

3

4

5

6

7

8

9

0

-

=

Backspace

 

Tab

q

w

e

r

t

y

u

i

o

p

[

]

 

Return

 

 

capslock

a

s

d

f

g

h

j

k

l

;

'

 

shift

`

z

x

c

v

b

n

m

,

.

/

shift

 

 

English

 

 

Deutsch

 

Español

 

Français

 

Italiano

 

Português

 

Русский

 

alt

alt

 

 

Preferences

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ