7.1.2013 13:48

Διεγράφησαν από τη ΔΗΜΑΡ οι βουλευτές Βουδούρης και Μουτσινάς

Με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης ενημερώνει ότι οι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς δεν ανήκουν πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ.
Ως αφορμή για τη διαγραφή των δύο βουλευτών θεωρείται η εκ νέου διαφοροποίησή τους από την γραμμή της ΔΗΜΑΡ στο θέμα της προανακριτικής επιτροπής για την αναζήτηση πολιτικών ευθυνών στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, «οι δύο Βουλευτές επί μακρόν, με τη συστηματική και μόνιμη διαφοροποίησή τους από όλες τις θέσεις και πρωτοβουλίες του κόμματος έχουν έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Η ΔΗΜΑΡ, κόμμα δημοκρατικό, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή τους στην Κ.Ο., παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επεδείκνυαν για τις συλλογικές μας αποφάσεις.
Αυτό που καταγράφεται όμως πλέον με καθαρό τρόπο, είναι ότι οι δύο Βουλευτές δεν εκφράζουν απλώς διαφορετικές απόψεις αλλά στηρίζουν διαφορετικό πολιτικό σχέδιο από αυτό της Δημοκρατικής Αριστεράς».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ