5.3.2012 20:54

Διασυρμός πριν την διακοπή για τον ΕΛΜΑ/ΝΟΧ

Οι κακές εμφανίσεις συνεχίστηκαν για την ομάδα του ΕΛΜΑ/ΝΟΧ, αφού γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά με 10-2. Το παιχνίδι κρίθηκε στα άσχημα ποσοστά στα σουτ για τους φιλοξενούμενους, κυρίως στον παίκτη παραπάνω, αφού η ομάδα του νησιού μας είχε 1/9 (7/11 o Oλυμπιακός). Από την άλλη, η ομάδα του Πειραιά πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και με την υπέρ της ψυχολογία συνέχιζε να το αυξάνει. 
Μοναδικός διασωθέν από την ομάδα του Βαγγέλη Ρούπακα, ο τερματοφύλακάς της Φίλιππας Καραμπέτσος, αφού παρά τα 10 γκολ παθητικά πραγματοποίσε σωτήριες επεμβάσεις. Αξίζει να σημειωθεί οτι το πρώτο γκολ στο παιχνίδι για τον ΕΛΜΑ/ΝΟΧ σημειώθηκε στο τέταρτο οκτάλεπτο και συγκεκρειμένα 4:40 πριν το τέλος (!) με τον Αργύρη Θεοδωρόπουλο. 
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η υπόθεση τίτλος δυσκολεύει πολύ για τον ΕΛΜΑ/ΝΟΧ, αφού λογικά θα πάρει την τρίτη θέση στη βαθμολογία και θα πρέπει να "σπάσει" δύο έδρες για να στεφθεί πρωταθλητής.
Να θυμίσουμε οτι το πρωτάθλημα θα διακοπεί και πάλι, λόγω του προολυμπιακού τουρνουά και θα συνεχιστεί και πάλι στις 21 Απριλίου (εντός με Αργοστόλι).

Τα οκτάλεπτα
2-0, 3-0, 3-0, 2-2

Ολυμπιακός: Φουντούλης 4, Μουρίκης 2, Μάζης 2, Δελακάς 1, Μπλάνης
ΕΛΜΑ/ΝΟΧ: Θεοδωρόπουλος 1, Φουντούλης 1

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ