24.7.2014 13:06

Διασφαλίστηκε η ομαλή συνέχισή του

ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΟΡΗΣ ΓΕΦΥΡΙ

Αίσια έκβαση είχε ο αγώνας δρόμου για την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την ολοκλήρωση των εργασιών στο φράγμα Κόρης Γεφύρι. Τη ΣΑΕ 081 «Κατασκευή Φράγματος Κόρης Γεφύρι-Συμπληρωματικές εργασίες» συνυπέγραψαν τα συναρμόδια Υπουργεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Αγροτικής Ανάπτυξης, σε σύντομο για μια τέτοια διαδικασία χρόνο.

Για την εξασφάλιση του απαιτούμενου κονδυλίου οι συναρμόδιοι Υπουργοί Ν. Δένδιας και Οδ. Κωνσταντινόπουλος βρίσκονταν σε διαρκή επικοινωνία με τον βουλευτή Χίου Κώστα Τριαντάφυλλο.

«Λύθηκε το σοβαρό πρόβλημα που είχε προκύψει στη συνέχεια της χρηματοδότησης του έργου του φράγματος "Κόρη Γεφύρι", ίσως το πιο σημαντικό έργο υποδομής στη διαχείριση υδάτων του νησιού.

Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ θετική και είναι το αποτέλεσμα μιας καλής συνεργασίας ανάμεσα στους φορείς και τα συναρμόδια Υπουργεία, με τα οποία τις τελευταίες μέρες είχαμε καθημερινή και συνεχή επικοινωνία, για να πετύχουμε αυτό το πολυαναμενόμενο αποτέλεσμα, διασφαλίζοντας την ομαλή συνέχιση του έργου", δήλωσε ο βουλευτής Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ