7.4.2017 15:43

Διαγκωνισμούς στις δηλώσεις Κάρμαντζη βλέπει ο Ανδρ. Μιχαηλίδης

Την εκτίμηση ότι η δυσαρέσκεια Κάρμαντζη για τη συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης χωρίς την ενημέρωση της Περιφερειακής Ενότητας Χίου υποκρύπτει διαγκωνισμούς εκφράζει με δήλωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρ. Μιχαηλίδης.

«Η κυβέρνηση έχει αποδείξει έμπρακτα την πολιτική της βούληση να προχωρήσει έργα τα οποία είχαν λιμνάσει εδώ και πολλά χρόνια στη Χίο. Αυτή η προσπάθεια, εντός μάλιστα μιας εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, σχετίζεται άμεσα με την ανάπτυξη του νησιού μας. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να υποστηρίξουμε κάθε πρωτοβουλία η οποία στοχεύει στην εκπλήρωση του σκοπού αυτού. Οι διαγκωνισμοί σε τέτοια ζήτημα αφήνουν παγερά αδιάφορους τους πολίτες της Χίου, οι οποίοι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την αναστροφής της εικόνας που είχε το νησί μας μέχρι πρότινος, δηλαδή ενός εγκαταλελειμμένου εργοταξίου», αναφέρει.

Το ερωτηματικό, ωστόσο, γιατί δεν γίνεται δεκτή η πρόταση τοποθέτησης τεχνικού συμβούλου με δαπάνες της εποπτεύουσας του έργου Περιφερειακής Ενότητας Χίου παραμένει. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ