7.4.2017 15:43

Διαγκωνισμούς στις δηλώσεις Κάρμαντζη βλέπει ο Ανδρ. Μιχαηλίδης

Την εκτίμηση ότι η δυσαρέσκεια Κάρμαντζη για τη συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης χωρίς την ενημέρωση της Περιφερειακής Ενότητας Χίου υποκρύπτει διαγκωνισμούς εκφράζει με δήλωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρ. Μιχαηλίδης.

«Η κυβέρνηση έχει αποδείξει έμπρακτα την πολιτική της βούληση να προχωρήσει έργα τα οποία είχαν λιμνάσει εδώ και πολλά χρόνια στη Χίο. Αυτή η προσπάθεια, εντός μάλιστα μιας εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, σχετίζεται άμεσα με την ανάπτυξη του νησιού μας. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να υποστηρίξουμε κάθε πρωτοβουλία η οποία στοχεύει στην εκπλήρωση του σκοπού αυτού. Οι διαγκωνισμοί σε τέτοια ζήτημα αφήνουν παγερά αδιάφορους τους πολίτες της Χίου, οι οποίοι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την αναστροφής της εικόνας που είχε το νησί μας μέχρι πρότινος, δηλαδή ενός εγκαταλελειμμένου εργοταξίου», αναφέρει.

Το ερωτηματικό, ωστόσο, γιατί δεν γίνεται δεκτή η πρόταση τοποθέτησης τεχνικού συμβούλου με δαπάνες της εποπτεύουσας του έργου Περιφερειακής Ενότητας Χίου παραμένει. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ