6.9.2012 11:27

Διαφωνία επί οικονομικών

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΠΕΘΕ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σε λεκτική αντιπαράθεση βρέθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας, ο δημοτικός σύμβουλος Στ. Καμπούρης και ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Θ. Τσατσαρώνης, όταν ο δεύτερος υποστήριζε την ψήφιση της έγκρισης χρηματοδότησης στον Οργανισμό και ο πρώτος τοποθετήθηκε αρνητικά, έως ότου πραγματοποιηθεί η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου.
Η αναμόρφωση του προϋπολογισμού κρίνεται αναγκαία, μετά τη μεγάλη υστέρηση εσόδων και κρατικών χρηματοδοτήσεων σε όλους τους ΟΤΑ της χώρας, έτσι ώστε να προσαρμοστεί αναλόγως, ανά επιχείρηση και οργανισμό, η οικονομική συμμετοχή του δήμου σε αυτούς και ανάλογα με τις διαμορφωμένες δυνατότητες του δημοτικού ταμείου.
Πάντως ο κ. Τσατσαρώνης αρνήθηκε ότι υπήρξε θέμα με τον κ. Καμπούρη, αναγνωρίζοντας και εκείνος την αναγκαιότητα αυτή, ενώ το Σώμα ενέκρινε το επιχειρησιακό πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕ για ένα χρόνο.
Στο θέατρο η κατάσταση έχει επανέλθει, όσον αφορά τα οικονομικά, σε ασφυκτικά και πάλι επίπεδα, με τους εργαζόμενους να παραμένουν απλήρωτοι το τελευταίο διάστημα.
Όσο για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Θεάτρου, η έγκρισή του παραμένει κενό γράμμα, έως τη στιγμή που ο δήμος Χίου εκπληρώσει τις χρηματοδοτικές του υποχρεώσεις του έναντι αυτού.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ