27.2.2014 11:13

Διαφωνεί με την κατάργηση των παραρτημάτων ΕΟΤ ο Κ. Γανιάρης

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Για διοικητική υποβάθμιση που θα δημιουργήσει επιπλέον δυσκολίες στην τουριστική λειτουργία της Χίου και των επιχειρήσεων κάνει λόγο στην αναφορά του προς την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο αντιπεριφεριάρχης Κ. Γανιάρης, ζητώντας το θέμα να επανεξεταστεί.
«Με δεδομένες τις αρνητικές συνθήκες που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση, με δεδομένη τη μείωση των ακτοπλοϊκών συνδέσεων, η κατάργηση του τοπικού γραφείου δημιουργεί επιπλέον προσκόμματα στην τουριστική επιχειρηματικότητα και υπονομεύει την τουριστική ανάπτυξη. Αντί να διευκολύνονται οι διαδικασίες, και να ενθαρρύνονται οι επιχειρηματίες, σε μια εποχή που ο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει κινητήρια δύναμη συμπαρασύροντας και άλλους παραγωγικούς κλάδους σε ανοδική τροχιά, η ρύθμιση αυτή οδηγεί προς την ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση» αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ