12.7.2012 11:50

Διαδρομές με πυξίδα τη βιβλιοθήκη Κοραής

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΝ FUTURE LIBRARY ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ

Τι συμβαίνει όταν συναντιούνται η πριγκίπισσα,  ο δράκος και ο ατρόμητος ιππότης; Γιατί φεύγει το χελωνάκι; Πώς διαμορφώνουμε οικολογική συνείδηση; Πώς μέσα από τον μικρό πρίγκιπα αναβιώνουμε την ανακάλυψη του καινούριου και του αγνώστου; Πώς μαθαίνουμε μέσα από το παιχνίδι τα οφέλη του μη καπνίζειν;
 Αυτά και άλλα πολλά θα ανακαλύψουμε από 10/07/21012 έως 10/08/2012 στην δημόσια Βιβλιοθήκη «Κοραής» στα πλαίσια  της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Προώθησης Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με τίτλο «Διαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη» σε συνδιοργάνωση με την  Future Library και την στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
«Αυτό το καλοκαίρι είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι μικροί μας φίλοι για να αξιοποιήσουν δημιουργικά το καλοκαίρι τους με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, να γνωρίσουν καινούρια βιβλία, να παίξουν και να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που θα αγκαλιάσουν την καρδιά και την ψυχή τους! Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και κάντε προεγγραφή ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών. Σας περιμένουμε!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της βιβλιοθήκης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ