30.5.2012 21:07

Διαδικτυακή σπίλωση από πρώην στέλεχος καταγγέλλει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Διαδικτυακή σπίλωση από πρώην απογοητευμένο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, κάνοντας τον απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος στη Χίο, ενώ παράλληλα διαμηνύει ότι σύντομα θα γίνουν γνωστοί ποιοι κάνουν προπαγάνδα όντας κρυμμένοι πίσω από μία οθόνη.
Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:
«Στις 16 Μαίου διενεργήθηκαν οι φοιτητικές εκλογές για τον σχηματισμό νέων διοικητικών συμβουλίων σε κάθε τμήμα, για τους νέους εκπροσώπους στα όργανα συνδιοίκησης και τους εκπροσώπους των φοιτητών στο κάποτε ενεργό συμβούλιο της ΕΦΕΕ.
Στις εκλογές αυτές στην Χίο η Δ.Α.Π.- Ν.Δ.Φ.Κ. κατέλαβε την πρώτη θέση με 243 ψήφους και ποσοστό στο νησί 47%. Στο τμήμα ναυτιλίας ήταν πρώτη με 62% λαμβάνοντας 7 από τις 11 έδρες του συμβουλίου, στο διοίκησης επιχειρήσεων πρώτη με 40% και 4 έδρες του συμβουλίου και στο μηχανικών οικονομίας και διοίκησης πρώτη με 40% και επίσης 4 έδρες.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια στη σύσταση του νέου συμβουλίου η πρώτη παράταξη έπαιρνε την θέση του προέδρου και ανάλογα οι υπόλοιπες τις άλλες θέσεις (αντιπρόεδρος, γενικός γραμματέας, ειδικός γραμματέας, ταμίας). Φέτος όμως στο τμήμα μηχανικών οικονομίας και διοίκησης οι τρεις από τις πέντε παρατάξεις Α.Κ.ΜΗ., Μ.Δ.Σ. (Με Διαφορά Στήθους) και ΠΑΣΠ, αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν το αναλογικό σύστημα (ο πρώτος τον πρόεδρο, δεύτερος τον γενικό γραμματέα κτλ) σχηματίζοντας έναν συνασπισμό μεταξύ τους και μοιράζοντας όλες τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των εκπροσώπων των οργάνων συνδιοίκησης αλληλοψηφίζοντας η μία την άλλη.
Εποχή συνεργασιών υπάρχει στο πολιτικό προσκήνιο και κάποιοι το εφάρμοσαν ακόμη και μέσα στα Πανεπιστήμια για να δείξουν την έντονη αντιπάθεια που κατέχουν εναντίον στη Δ.Α.Π.- Ν.Δ.Φ.Κ.
Εμείς ως Δ.Α.Π.- Ν.Δ.Φ.Κ. και πρώτη στο τμήμα δηλώσαμε ότι το περιστατικό αυτό και η αδικία προς την παράταξή μας συσπειρώνει ακόμα περισσότερο και θα είμαστε δυναμικά και πάντα, εκτός από τις θέσεις του Δ.Σ., σε κάθε γενική συνέλευση που είναι το ανώτατο όργανο των φοιτητών και με τις προτάσεις μας και τις παρεμβάσεις μας θα διεκδικούμε το καλύτερο για το Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα για κάθε φοιτητή όπως κάναμε συνεχώς όλα τα χρόνια.
Εκτός όμως από τον πόλο που έχει δημιουργηθεί απέναντι μας από τις άλλες παρατάξεις μέσα στο Πανεπιστήμιο, δεχόμαστε σπίλωση και από διαδικτυακή ενημερωτική σελίδα πρώην μέλους της νεολαίας ο οποίος ηττήθηκε στις εσωτερικές εκλογές της ΟΝΝΕΔ στη Χίο από έναν πρώην στέλεχος της Δ.Α.Π. Χίου και από το 2010 που συνέβη αυτό, κάθε φορά αναφέρεται με αρνητικά σχόλια για την Δ.Α.Π.- Ν.Δ.Φ.Κ. Χίου μέσα από την ιστοσελίδα του.
Ως Δ.Α.Π.- Ν.Δ.Φ.Κ. Χίου μια παράταξη για το πανεπιστήμιο και τους φοιτητές του, δείχνοντας τον πολιτισμό που μας διακατέχει και στηριζόμενοι στις ιδέες μας και στις δράσεις μας δίχως να σκεφτόμαστε την «καρέκλα» και χωρίς να αλλάζουμε εύκολα πολιτικές ιδεολογίες γι αυτήν, στέλνουμε μήνυμα ενότητας ως παράταξη αλλά πολύ περισσότερο ως μία μεγάλη παρέα και απαιτούμε τον ανάλογο σεβασμό όπως αρμόζει μεταξύ πολιτισμένων ανθρώπων.
Δυστυχώς σε κάποιους δεν αρέσει να είναι πρώτη η Δ.Α.Π.- Ν.Δ.Φ.Κ. Και προσπαθούν με άλλα μέσα να την βλάψουν. Δεν θα τα καταφέρουν ποτέ, ταυτόχρονα θα γίνουν σύντομα γνωστοί ποιοι κάνουν προπαγάνδα πίσω από μία οθόνη.
Η Δ.Α.Π.- Ν.Δ.Φ.Κ. Χίου ήταν, είναι και θα είναι ΠΡΩΤΗ!!!»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ