29.7.2013 11:52

Δια χειρός Τσαυτάρη τα εγκαίνια

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΑΥΛΑΙΑ ΑΥΡΙΟ Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίµων Αθανάσιος Τσαυτάρης θα εγκαινιάσει αύριο στις 20.00 την 9η Γιορτή Αγροτουρισμού Χίους 2013 που για πρλωτη φορλα φέτος ετάσεται στα Θεσμοφόρια του ΥΠΑΑΤ και φέρει τον τίτλο «Πανόραμα Γεύσεων και Πολιτισμού».
Μετά τα εγκαίνια της έκθεσης στις 22.000 θα ακολουθήσει συναυλία με τη Ζωή Παπαδοπούλου. Από το σύγχρονο έντεχνο στο παραδοσιακό, µε στοιχεία ροκ, ρεµπέτικου και σµυρναίικου. Συµµετέχει ο Παντελής Λύκος με τοςυ μουσικούς Ματθαίο Μπουµπάρη ακορντεόν, Γιάννη Κυριακόπουλο κλαρίνο, Σταµάτη Φρατζεσκάκη κιθάρα ηλ., Μιχάλη Ατσάλη κιθάρα ακουστ., Γιώργο Μπάµπη πιάνο, Νίκο Κοταρά µπάσο, Αλέξανδρο Αγγουριδάκη τύµπανα. Η συναυλία θα δοθεί στην κενρική σκηνή δίπλα στο Cine Κήπος και την οργανωση της έχει το Νοµικό Πρόσωπο Δηµοσίου Δικαίου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισµού - Αθλητισµού και Παιδείας Δήµου Χίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ