10.5.2013 10:20

Δέσμευση Τριαντάφυλλου για στυνέχιση λειτουργίας του ΟΚΑΝΑ στη Χίο

Δεσμεύθηκε για τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του κέντρου Πρόληψης Ναρκωτικών της Χίου ο Κ. Τριαντάφυλλος σε συνάντηση που είχε με τα στελέχη του οργανισμού στο νησί.

Ο  βουλευτής Χίου επισκέφθηκε τα γραφεία του Κέντρου και συζήτησε με τα στελέχη, την πρόεδρο του Δ.Σ., τον πρόεδρο του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ και γραμματέα του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, το ζήτημα ανανέωσης της προγραμματικής σύμβασης  των Κέντρων Πρόληψης, σε πανελλαδικό επίπεδο, το οποίο σχετίζεται με την ίδια τη συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων, αλλά και της χρηματοδότησής τους, η οποία έχει υποστεί μείωση της τάξης του 65% και η ροή της είναι προβληματική.

Ο βουλευτής Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος διατηρώντας την πεποίθηση ότι το Κέντρο Πρόληψης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, στην οποία προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες δεσμεύτηκε, σε συνεργασία με τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης, τοπικά και πανελλαδικά να πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες ενέργειες και παρεμβάσεις, με στόχο την αξιοπρεπή και απρόσκοπτη λειτουργία τους, αλλά και την διεύρυνση της συνεργασίας με τα Υπουργεία Παιδείας και Άμυνας και τους φορείς εκείνους, η συμβολή των οποίων είναι απαραίτητη για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ