27.1.2015 10:07

«Δεν θα διαψεύσουμε τις ελπίδες όσων μας εμπιστεύτηκαν»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Για ιστορική ημέρα, καθότι για πρώτη φορά μετά από 57χρόνια η Χίος εκλέγει βουλευτή της Αριστεράς, κάνει λόγο σε δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών ο νέος Βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης.

«Αυτή την ιστορική μέρα για την πατρίδα μας ο λαός μας έδωσε την εντολή με την ψήφο του για τον σχηματισμό κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια στιγμή το νησί μας, για πρώτη φορά μετά από 57 χρόνια εκλέγει βουλευτή της Αριστεράς. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους πολίτες της Χίου, της Εγνούσας και των Ψαρών που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως με τη σειρά μας και εμείς θα τους τιμήσουμε, εργαζόμενοι για τι καλό του τόπου και της πατρίδας μας. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τα μέλη, και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν αυτή τη εκλογική μάχη για  ένα αύριο πιο δίκαιο για τους πολλούς, για το δικαίωμα στην ελπίδα και την αξιοπρέπεια.

Από τη Δευτέρα αρχίζουμε όλοι μαζί τη σκληρή δουλειά για την εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες της χώρας αλλά και όλη η Ευρώπη έχουν στραμμένα τα μάτια πάνω μας. Δεν θα διαψεύσουμε τις ελπίδες τους!»,αναφέρει. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ