7.9.2016 13:12

Δεν προσκαλούνται στη σύσκεψη Μουζάλα οι βουλευτές

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ - ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ

Ο κακός χαμός επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό αναφορικά με την σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής υπό τον Γ. Μουζάλα, με αντικείμενο τα άμεσα μέτρα στήριξης της Χίου εξαιτίας της γιγάντωσης του προσφυγικού. 

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, επιθυμία του υπουργείου είναι στην σύσκεψη να μην κληθούν οι βουλευτές του Νομού, Ανδρ. Μιχαηλίδης και Νότης Μηταράκης και το θέμα να επικεντρωθεί κυρίως στους φορείς που έχουν διαχειριστικό ρόλο. 
Αμφότεροι οι τοπικοί βουλευτές εξέφρασαν την δυσφορία τους για το γεγονό ότι δεν θα προσκληθούν, με τον Νότη Μηταράκηνα τονίζει πως πρόκειται για απαράδεκτη ενέργεια. "Από τον Οκτώβριο είχαενημερώσει τον κ. Μουζάλα για την ανυπαρξία σχεδιασμού αντιμετώπισης της κατάστασης. Είναι απαράδεκτο να μην μας καλεί", τονίσε ο ίδιος με μήνυμά του, ενώ αντίθετος με τον αποκλεισμό των βουλευτών είναι και ο Ανδρ. Μιχαηλίδης. "Με ενοχλεί το γεγονός και εκφράζω τη δυσφορία μου για την πρωτοβουλία", επεσήμανε. 
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ