16.3.2015 16:04

«Δεν με επηρεάζει καμία αλλαγή στη Νέα Δημοκρατία»

ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ BRIEFING ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Πλούσια σε θεματολογία ήταν η πρώτη συνάντηση του Βουλευτή Χίου Ν. Μηταράκη με τους δημοσιογράφους των χιώτικων ΜΜΕ. Η ατζέντα των θεμάτων περιελάμβανε τόσο τοπικά ζητήματα όσο και ειδήσεις από την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και την εσωκομματική δραστηριότητα της Νέας Δημοκρατίας.

«Βάση στις συλλογικές διαδικασίες»

Ερωτώμενος από τον «π» για το ποια στάση θα κρατήσει σε ότι αφορά στον διάλογο που έχει ανοίξει στο εσωτερικό του κόμματος ο ίδιος ανέφερε ότι κανένας δεν θέτει προς το παρόν θέμα ηγεσίας καθώς οι εξελίξεις στη χώρα είναι αυτές που προέχουν. Μάλιστα μετέφερε την πρόθεση της ηγεσίας του κόμματος να αναδείξει τη σκιώδη κυβέρνηση χωρίς όμως να αναφέρει ποιο πόστο έχει διεκδικήσει ο ίδιος.


«Η σχέση μου τόσο με τον Ν. Δένδια όσο και με τους Α. Σαμαρά και Κ. Μητσοτάκη είναι άπταιστες. Θεωρώ ότι δεν με επηρεάζει όποια αλλαγή κι αν γίνει στο εσωτερικό του κόμματος», σημείωσε ο κ. Μηταράκης.

Βολές κατά της τοπικής ΝΟΔΕ

Μπορεί πάντως ο Χιώτης Βουλευτής να φάνηκε ήπιος σε ότι αφορά στα εσωτερικά του κόμματος σε κεντρικό επίπεδο, το ίδιο όμως δεν συνέβη όταν αναφέρθηκε στη ΝΟΔΕ Χίου.

«Είναι προφανές ότι δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των εκλογών. Όλο τον αγώνα τον σήκωσαν οι υποψήφιοι ο καθένας στο ποσοστό που του αναλογούσε. Προσωπικά δεν θέλω ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου να είναι της αρεσκείας μου ή να τον ελέγχω. Θέλω όμως ένας πρόεδρο αντικειμενικό και με προσωπικότητα τέτοια που να λειτουργεί προσθετικά ως προς τις δικές μας παρουσίες», είπε με νόημα ο Χιώτης Βουλευτής.

Πρώτη επαφή με τον νέο πρόεδρο

Ο κ. Μηταράκης λίγο μετά την εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας είχε μαζί του τηλεφωνική επικοινωνία. Σε αυτή εκτός από τα συγχαρητήρια ο κ. Μηταράκης του απηύθυνε πρόσκληση προκειμένου να παραστεί στην επέτειο της 11ης Νοεμβρίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ