28.8.2013 12:39

«Δεν μας τρομοκρατεί το σκίσιμο των πανό»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ΧΙΟΥ

Την καταστροφή των πανό για το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή, που ήταν τοποθετημένα περιμετρικά του Δημοτικού Κήπου καταγγέλλει μέσα από ανακοίνωσή της η ΚΝΕ Χίου τονίζοντας ότι αυτές οι ενέργειες δεν την τρομοκρατούν. 

«Να είναι σίγουροι οι «κύριοι» αυτοί, που προφανώς ενοχλούνται από τα συνθήματά μας για «Να αλλάξει ο κόσμος» ότι τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις ακόμα πιο αποφασιστικά έτσι ώστε το Φεστιβάλ μας να αποτελέσει για μια ακόμα φορά πόλο συγκέντρωσης, πολιτισμού, προβληματισμού και συζήτησης, οργάνωσης της πάλης ενάντια στο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα, που αυτοί μάλλον υποστηρίζουν. Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα, αυτό επιδιώκουμε να συμβεί και πάλι και στο νησί μας.

Οι πράξεις αυτές δείχνουν ότι φοβούνται τις θέσεις και τη δράση του ΚΚΕ, την επαφή του ΚΚΕ και της νεολαίας του με τη νέα γενιά. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα καταφέρουν να κάμψουν τον αγώνα των κομμουνιστών με τέτοια καμώματα», σημειώνει μεταξύ άλλων η ΚΝΕ Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ