31.5.2014 11:09

«Δεν είναι νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Τη δική απάντηση στις πολιτικές εκτιμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδωσε από το βήμα της Βουλής ο Κ. Τριαντάφυλλος τονίζοντας ότι : «Όταν γυρνούν την πλάτη εκατόν σαράντα χιλιάδες άνθρωποι στο ΣΥΡΙΖΑ από τις εθνικές εκλογές έως τις Ευρωεκλογές, δύο χρόνια μετά, δεν μπορεί να το θεωρήσει κανείς νίκη».

«Δεν λέω ότι κέρδισε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η Νέα Δημοκρατία. Λέω, όμως, ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στην παρούσα συνθήκη, δεν μπορεί να περηφανεύεται ότι έχασε εκατόν πενήντα χιλιάδες ψηφοφόρους του. Δεν μπορεί. Όπως και να το κάνουμε, δεν είναι δυνατόν να γίνεται.

Ας απολογηθούν για τις επιλογές στελεχών τους σε δεκάδες δήμους, σε πολλές περιφέρειες τη δεύτερη Κυριακή, ας απολογηθούν για τη μακιαβελική άποψη «καλύτερα Νέα Δημοκρατία, παρά ΠΑΣΟΚ στην αυτοδιοίκηση» και τότε ας έρθουν εδώ να εκφράσουν άποψη για την ΕΛΙΑ ή το ΠΑΣΟΚ ή τη δημοκρατική παράταξη», είπε μεταξύ άλλων ο Χιώτης Βουλευτής.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ