21.1.2014 15:23

«Δεινόσαυροι» φρενάρουν Τριαντάφυλλο;

• ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ

Κύμα πιέσεων από οργανωμένα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξαπολύθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στον Κ. Τριαντάφυλλο ώστε να αναστείλει το ενδιαφέρον του για το Δήμο.

Αποκορύφωμα τους η επίσκεψη στο πολιτικό του γραφείο των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα οποία ζήτησαν από το βουλευτή να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες ότι ενδιαφέρεται για το Δήμο Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ. Τριαντάφυλλος τους απάντησε ότι δέχεται ολοένα αυξανόμενες προτροπές από δημότες όλου του πολιτικού φάσματος να εξετάσει μια τέτοια δυνατότητα, χωρίς να ανοίξει περισσότερο τα χαρτιά του.

Με τη σειρά τους τα μέλη της Νομαρχιακής επιχείρησαν να πείσουν το βουλευτή ότι μια διπλή υποψηφιότητα θα διχάσει τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και πρέπει να βρεθεί τρόπος να αποφευχθεί. Ιδιαίτερα πιεστικά έχουν γίνει τα στελέχη που κατά το παρελθόν έχουν χρηματίσει σε καίριες θέσεις εξουσίας, με πιο χαρακτηριστική τη στάση της Λ. Λύκου, ίσως η πιο ένθερμη υποστηρικτής του Κ. Τριαντάφυλλου στις βουλευτικές εκλογές, η οποία … απειλεί να είναι υποψήφια με τον Πολ. Λαμπρινούδη αν ο βουλευτής αποφασίσει να είναι υποψήφιος στο Δήμο.

Την ίδια πάνω – κάτω στάση κρατούν κι άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με πολύχρονη παρουσία σε δημόσιες θέσεις, οι λεγόμενοι «δεινόσαυροι» του Κινήματος στο νησί, που εμμέσως ή φανερά επιθυμούν να μην εμποδιστεί η επανεκλογή Λαμπρινούδη.

Τελικά συμφωνήθηκε η συγκρότηση τριμελούς αντιπροσωπείας από στελέχη της Νομαρχιακής, η οποία θα ξεκινήσει άμεσα επαφές με τους κ. Τριαντάφυλλο, Γανιάρη και Λαμπρινούδη.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ