9.5.2012 12:30

"Δε θα βάλουμε από το παράθυρο αυτούς που ο λαός έδιωξε από την πόρτα" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΝΤΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν υπάρχει περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ να επαναφέρει από το παράθυρο αυτό που έδιωξε με την ψήφο του ο λαός από την πόρτα. Ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνοντας χθες την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πράξει αυτό ακριβώς που υποσχέθηκε προεκλογικά. Θα καταθέσει την πρόταση για κυβέρνηση της αριστεράς βάζοντας στο τραπέζι του διαλόγου τις θέσεις και το πρόγραμμα του για ανακατανομή των φορολογικών βαρών για αντιμετώπιση του δημοσιονομικού προβλήματος με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης για τη παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και τον οικολογικό επανασχεδιασμό της ανάπτυξης», είπε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Δημητρακόπουλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ στα τοπικά ΜΜΕ.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στη Χίο, αφού ευχαρίστησαν τους συμπολίτες μας για την ψήφο τους και για τα ποσοστά του κόμματος αναφέρθηκαν στην προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει από τον Αλ. Τσίπρα με τις επαφές με τα υπόλοιπα κόμματα για το σχηματισμό κυβέρνησης.
Βασική προϋπόθεση με τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι να αποσύρουν τις υπογραφές τους στο μνημόνιο κι από κει και πέρα η κυβέρνηση η οποία θα σχηματιστεί να έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα της θετικής ψήφους στις αριστερές δυνάμεις όπως αυτή καταγράφηκε από τα αποτελέσματα των εκλογών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ