25.6.2013 17:56

Cinemania και μαθητική Cineμάθεια

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ CITRUS

Με επικεφαλής- υπεύθυνη, από το Γραφείο  Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χίου, την καθηγήτρια Στέλλα Τσιροπινά, ολοκληρώθηκε τη σχολική χρονιά που τελείωσε το  εκπαιδευτικό πρόγραμμα «CINEμάθεια» και οι δημιουργίες των μαθητών των σχολείων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, θα παρουσιαστούν εν είδει Φεστιβάλ το προσεχές Σαββατοκύριακο στον πολυχώρο CITRUS, στον Κάμπο.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου θα προβληθούν οι δεκαπεντάλεπτης διάρκειας μαθητικές ταινίες από σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, Λήμνου

και Σάμου και μας καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους σε  κινηματογραφικές δημιουργίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ.

Για την ολοκλήρωση του Προγράμματος έχει οριστεί επιτροπή για το Φεστιβάλ, η οποία αποτελείται από τους Παντελή Θαλασσινό, συνθέτη-τραγουδιστή, Έλενα Καλογρίδου, σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ, Όλγα Λεοντιάδου, σκηνογράφο, Υρώ Μανέ, ηθοποιό πρόεδρο Σ.Ε.Η., Γιώργο Μουτσάτσο, ζωγράφο-φωτογράφο), Πάρι Ξυνταριανό, σχεδιαστή, Μαρκέλλα Σπανού, μέλος κινηματογραφικής Λέσχης Χίου, Γιάννη Τζούμα, εκδότη και δημοσιογράφο και Δέσποινα Τομαζάνη, ηθοποιό-λογοτέχνιδα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ