27.2.2012 7:54

Βροχερή η Καθαρά Δευτέρα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΕΜΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ

Βροχή και κρύο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Καιρού για σήμερα Καθαρά Δευτέρα. Όσοι έχετε προγραμματίσει έξοδο στην ύπαιθρο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα καιρικά φαινόμενα δεν πρόκειται να υποχωρήσουν τουλάχιστον μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης, όπου οι βροχοπτώσεις θα σταματήσουν έστω και για λίγες ώρες.

ΔΕΥΤΕΡΑ
Συγκεκριμένα σήμερα Δευτέρα, προβλέπεται βροχή σε όλο το νησί με τον υδράργυρο να πέφτει στους 7 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι αναμένεται να ενταθούν από το μεσημέρι αγγίζοντας τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ
Περαιτέρω μείωση της θερμοκρασίας που θα φθάσει τους 5 βαθμούς κελσίου προβλέπει για την Τρίτη η Ε.Μ.Υ. Οι άνεμοι θα εξασθενίσουν στα 6 μποφόρ ενώ θα επικρατήσουν διαστήματα ηλιοφάνειας.

ΤΕΤΑΡΤΗ
Σταδιακή συννεφιά και χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-5 βαθμούς ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεων 5-6 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ
Το ίδιο σκηνικό θα επικρατήσει και την Πέμπτη με τα διαστήματα ηλιοφάνειας να δίνουν τη θέση τους στη συννεφιά. Η θερμοκρασία από 5-9 βαθμούς κελσίου ενώ οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί εντάσεως 4-5 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Αλλαγή του σκηνικού για τη Χίο, αναμένουμε την Παρασκευή όπου η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο φθάνοντας του 14 βαθμούς κελσίους.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Ηλιοφάνεια, περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας αλλά και μείωση των βοριάδων αναμένονται αυτό το Σαββατοκύριακο. Η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει στους 16 βαθμούς ενώ οι άνεμοι θα πνέουν 4 και τοπικά 5 μποφόρ από βόρειες κατευθύνσεις.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ