10.4.2012 12:19

Βρε κανένας…

ΕΛΑΜΨΑΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ

Τα πυρά σύσσωμης της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου δέχθηκε η απαξίωση της χθεσινής διαδικασίας εκ μέρους των εκπροσώπων μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Κ. Γανιάρης και το σύνολο των περιφερειακών συμβούλων της Χίου απουσίασαν από την ενημερωτική διαδικασία. «Επιλέγουν να συνεδριάσουν στο ουδέτερο έδαφος της Λέσβου κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά», σχολίασε από μικροφώνου ο Στ. Καμπούρης, στηλιτεύοντας την απουσία. Ο μόνος εκπρόσωπος της Περιφέρειας που εμφανίστηκε στην αίθουσα ήταν ο εκπρόσωπος των οικολόγων, Ηλ. Γιαννίρης, ο οποίος ταξίδεψε για το σκοπό αυτό από την Ικαρία!
Να σημειωθεί ότι οι περιφερειακοί σύμβουλοι θα κληθούν να γνωμοδοτήσουν, προφανώς ανενημέρωτοι, αν κρίνουμε από την ετοιμότητα των δημοτικών συμβούλων.
Πυρά για την απουσία τους δέχθηκαν και οι τοπικοί βουλευτές, με το κοινό και τους δημοτικούς συμβούλους να ζητούν τη διατύπωση της θέσης τους. Ωστόσο εκείνοι έχουν το ελαφρυντικό της παρουσίας τους στη Βουλή, στην οποία συζητούνταν το νομοσχέδιο για το ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, μέρος των διατάξεων του οποίου αφορούν την υπαγωγή του Οίκου Ναύτου στον ΕΟΠΥΥ. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν οφείλουν να λάβουν κι εκείνοι θέση. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ