22.1.2014 10:54

Το βράδυ αποσύρονταν, την αυγή εγκρίνονταν!

• ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΟΛΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ

Τίποτα δεν κατάλαβε τελικά ο δήμαρχος από την πίεση που του ασκήθηκε από τους κοινωνικούς φορείς και το εσωτερικό της παράταξης του και τον υποχρέωσε να αποσύρει την πρόθεση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΑΚΜΗ».

Το πρωί της επόμενης μέρας, με άλλη ιδιότητα, αυτή του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, περνούσε αυτό που ήθελε, μια πανομοιότυπη Προγραμματική Σύμβαση με την ίδια Κ.Σ.Επ., ύψους 100.000 ευρώ, για την πρόσληψη 8 υπαλλήλων (2 διοικητικοί υπάλληλοι οικονομικού 12μηνης διάρκειας και 4 εργάτες, 1 ηλεκτρολόγος, 1 υδραυλικός 6μήνης διάρκειας) για τις ανάγκες του Λιμενικού Ταμείου.

Η καθαρή μέθοδος προσλήψεων μέσω μιας Κοινωνικής Συνεταιριστικής με δυνατότητα να καλύπτει κάθε δημοτική ανάγκη, εγείρει πλέον σοβαρό θέμα για την επάρκεια των ελέγχων των αποφάσεων, σε μια στιγμή που φαίνεται καθαρά ότι επινοήθηκε ο τρόπος να προσλαμβάνεται κόσμος και κοσμάκης στο Δήμο και τους εποπτευόμενους του φορείς. 

 

@ Διαβάστε επίσης: 

Την απέσυρε ως “μη τεκμηριωμένη” [BINTEO]

ΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ Ο Π. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΜΗ

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ