21.1.2014 19:59

Βουλή: Η Κανέλλη χαρακτήρισε "μπουρδολόγα" την Κωνσταντοπούλου!

Επίθεση με προκλητικούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε η κυρία Λιάνα Κανέλλη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου επειδή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθετε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ερωτήσεις στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή επί 20 λεπτά. Η κυρία Κανέλλη αποχώρησε από την αίθουσα δηλώνοντας ότι «το ΚΚΕ αποχωρεί και παραχωρεί τον χρόνο που του αναλογεί στην κυρία Κωνσταντοπούλου για να ανοητολογεί. Είναι μπουρδολόγα»!

Από την άλλη η κυρία Κωνσταντοπούλου επισήμανε ότι δεν μπορεί η βουλευτής του ΚΚΕ να μπαινοβγαίνει στην αίθουσα όποτε θέλει και να εμποδίζει την ακρόαση του καλεσμένου. Να σημειωθεί ότι τα ερωτήματα και οι διευκρινίσεις που ζήτησε η κυρία Κωνσταντοπούλου από τον επιθεωρητή και τα οποία χαρακτήρισε «ανοητολογίες» η κυρία Κανέλλη αφορούν το κλείσιμο της ΕΡΤ, τις λίστες Λαγκάρντ και άλλων στοιχείων που ερευνώνται για φοροδιαφυγή, την χρηματοδότηση των ΜΚΟ, τις offshore κ.α.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ