20.1.2016 11:39

Βουλευτική κόντρα για το clearway του αεροδρομίου

Ν. Μηταράκης: «Αδικαιολόγητη καθυστέρηση», Α. Μιχαηλίδης: «Υπόδειγμα θράσους οι δηλώσεις Μηταράκη»

Σε βουλευτική κόντρα εκτιλύχθηκε το ζήτημα της προκύρηξης διαγωνισμού από την Υ.Π.Α. για τη δημιουργία Clearway βόρεια του διαδρόμου του αεροδρομίου.

Οι δηλώσεις Μηταράκη ότι ναι μεν η προκύρηξη αποτελεί θετικό βήμα, ωστόσο καθυστέρησε αδικαιολόγητα, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Ανδρέα Μιχαηλίδη που με δήλωσή του κάνει λόγο για «υπόδειγμα θράσους», αναφερόμενος στον γαλάζιο Βουλευτή.

«Υπόδειγμα θράσους μπορεί να θεωρηθεί η δήλωση του κυρίου Μηταράκη σχετικά με την υλοποίηση της βελτίωσης του clearwayτου αεροδρομίου της Χίου.  Ένα θέμα, το οποίο είχε μείνει στα αζήτητα για χρόνια με ευθύνη της κυβέρνησης Σαμαρά, της οποίας ήταν Υφυπουργός και μάλιστα Ανάπτυξης ο κύριος Μηταράκης, υλοποιείται σήμερα.

Πραγματοποιείται μάλιστα μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για την οποία μόνο η  σημερινή κυβέρνηση δεν ευθύνεται. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», αναφέρει  ο κ. Μιχαηλίδης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ