31.3.2012 9:11

Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Μουσουρούλη

Στους ένθερμους υποστηρίξτες του Μνημονίου κατατάσσει η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο τον βουλευτή της Ν.Δ. Κ. Μουσουρούλη, υποστηρίζοντας ότι με την πρόσφατη τοποθέτησή του στη Βουλή, απλά επιβεβαιώνει την απόλυτη ταύτισή του με την πολιτική που έφερε την κοινωνία σε πλήρη δυσμένεια.
Αναλυτικά στην απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: 
"Μας εκπλήσσει η ευκολία με την οποία ο κ. Μουσουρούλης παρουσιάζει την αντίθεση του στην ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για  τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, στον οποίο προβλέπεται με απλά λόγια ότι,  από τα έσοδα   του κράτους, πρώτα θα πληρώνονται οι ξένοι «δανειστές» μας, και ότι περισσέψει θα πηγαίνουν σε μισθούς συντάξεις, φάρμακα, σχολεία ..κλπ.
Αναδεικνύεται έτσι  ο κ. Μουσουρούλης και το κόμμα του,  στους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του μνημονίου,   και χέρι –χέρι με την κ. Τσουρή και το ΠΑΣΟΚ, ψηφίζουν   και υλοποιούν  όλες τις αντικοινωνικές και αντιλαϊκές διατάξεις του μνημονίου, χωρίς αναστολές και επιφυλάξεις για την βαρβαρότητα στη οποία οδηγούν την  κοινωνία.
Απέναντι στο μαύρο μέτωπο που προσπαθούν να χτίσουν και στη Χίο τα δυο κόμματα των μνημονίων, αποκτά  ιδιαίτερη σημασία η ενωτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ  για την συγκρότηση ενός ανοιχτού αγωνιστικού  μετώπου με βάση τη συνεργασία των δυνάμεων της αριστεράς, της ριζοσπαστικής οικολογίας και σοσιαλιστών, όλων αυτών που δεν χωρούν οι αξίες, οι ιδέες και τα όνειρά τους στη πολιτική των μνημονίων της υποτέλειας". 

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ