Δημοσιογράφος του κρατικού καναλιού της Γαλλίας, συναντήθηκε με Χρήστο Πάχτα, δήμαρχο στις Σκουριές Χαλκιδικής (πρώην Νομάρχης Χίου), στο πλαίσιο ενός ρεπορτάζ για το κανάλι France2, με τίτλο: «Ελλάδα: Το μεγάλο ξεπούλημα» και θέμα τη δημιουργία μεταλλείων στην περιοχή. Ωστόσο η συνέντευξη είχε μία απρόσμενη εξέλιξη.
Όταν η δημοσιογράφος ρωτά τον κ. Πάχτα «κερδίσατε κάτι για τη στήριξή σας στους Καναδούς;», ο δήμαρχος της απαντά «εσείς τι λέτε; Τολμάτε και ρωτάτε; Λοιπόν, λυπάμαι, έως εδώ. Είναι ανεπίτρεπτο, με προσβάλλετε».
Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.