12.1.2016 16:18

ΒΙΝΤΕΟ- Γ. Μουζάλας: «Προίκα για τη Χίο το hotspot της ΒΙ.ΑΛ.»

Στη Βουλή μέσω επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε ο Βουλευτής της Ν.Δ. Νότης Μηταράκης μεταφέρθηκε το ζήτημα της δημιουργίας hotspot στο πρώην εργοστάσιο της ΒΙ.ΑΛ. στη Χίο. Στην απάντησή του ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας αναφέρθηκε στη χρηματοδότηση του Δήμου Χίου με το ποσό των 200.000 ευρώ λέγοντας μάλιστα ότι: «η Χίος αποτελεί ένα παράδειγμα του πως ένας Δήμος ή ένας δήμαρχος μέσα σε μία δύσκολη συγκυρία  αξιοποιεί αυτή τη δυσκολία όχι για να συγκρουστεί αλλά για να λύσει το πρόβλημα τώρα και να πάρει μία προίκα για την πόλη του μετά. Είναι πραγματικά κάτι εξαίρετο αυτό που συνέβη στη Χίο».

Νωρίτερα πάντως αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής ότι η σύμβαση μεταξύ του Δήμου και του Υπουργείου για τη δημιουργία hotspot ήταν μία διαδικασία που περιείχε εντάσεις και συγκρούσεις μεταξύ των δύο πλευρών, μέχρι να καταλήξουν στο τελικό κείμενο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ