18.1.2015 10:09

Βενιζέλος: Όσοι πάνε να βρουν τον χαμένο παράδεισο θα υποστούν σοκ

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ απογοητεύσει τους ψηφοφόρους θα προκληθεί σοκ που θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα, εκτιμά ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για δεύτερες εκλογές, σημειώνει ότι η διαπραγμάτευση θα είναι πιο σκληρή μετά τις 25 Ιανουαρίου, προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα ρευστότητας και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «προεκλογική παράσταση και υποκρισία».

Παράλληλα, σημειώνει ότι αν ο λαός δώσει τεχνητή, λόγω του εκλογικού συστήματος, αυτοδυναμία ας αναλάβει την ευθύνη της επιλογής του, αλλά αν θέλει ευρύτερες συμμαχίες ας τις επιβάλει.

Όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζει ότι δεν είναι ούτε κληρονόμος ούτε ιδιοκτήτης, προσθέτοντας ωστόσο ότι «αν το πρόβλημα είναι να τιμωρηθεί και πάλι το ΠΑΣΟΚ για να σωθεί η χώρα, αυτό θυμίζει την ιστορία της Ιφιγένειας εν Αυλίδι».

Newsroom ΔΟΛ

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ