1.11.2012 10:14

Το Βαθύ Μπλε του Έρωτα – The Deep Blue Sea

Ρομαντική 2011  Διάρκεια: 98′ Γλώσσα: Αγγλικά Χώρα: Η.Π.Α., Αγγλία
Σκηνοθεσία:ΤέρενςΝτέβις
Σενάριο: Τέρενς Ράντιγκαν, Τέρενς Ντέβις
Πρωταγωνιστούν: Ρέιτσελ Βάις, Τόμ Χιντλστόν, Σάιμον Ράσελ, Αν Μίτσελ
Η Έστερ Κόλλυερ (Ρέιτσελ Βάις) ζει μια προνομιούχα ζωή στο Λονδίνο του 1950, παντρεμένη με τον δικαστή Σερ Γουίλιαμ Κόλλυερ (Σάιμον Ράσελ Μπιλ). Προς έκπληξη όλων, αφήνει τον άντρα της για να μείνει με τον πρώην πιλότο Φρέντι Πέιτζ (Τομ Χίντλεστον), τον οποίο έχει ερωτευτεί σφόδρα. Με φόντο την μεταπολεμική Βρετανία, η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του θεατρικού του Τέρενς Ράτιγκαν, είναι μια μελέτη της απαγορευμένης αγάπης, της καταπιεσμένης επιθυμίας και του φόβου της μοναξιάς, αλλά ταυτόχρονα και μια βαθύτατα συγκινητική ερωτική ιστορία Κομψή κι ευαίσθητη μεταφορά ενός βραβευμένου θεατρικού του Τέρενς Ράτιγκαν, το οποίο ακτινογραφεί μελαγχολικά τα αδιέξοδα πάθη της μεταπολεμικής Βρετανίας. Ο πάντα στιλάτος Τέρενς Ντέιβις («Distant Voices, Still Lives», «The Long Day Closes») δίνει βάρος στους τελετουργικούς ρυθμούς και στις αργόσυρτες σιωπές, απόλυτα ταιριαστές με την αισθησιακή θλίψη της Ρέιτσελ Βάις.»

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ